Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op dranksoort

De aanbevelingen van Angelique Hoving - van der Linden
Eigenaar en vinoloog

Angelique is sinds 2002 volledig werkzaam in en eigenaar van het familiebedrijf. Na een baan als Project Manager bij een Uitgeverij besloot zij toch te kiezen voor het ‘familievak’. Zij is gediplomeerd Slijter, Vinoloog en Liquorist. Zij is de 4e generatie die de zaak bestiert. Met enthousiasme staat ze in de winkel, geeft ze proeverijen en is ze druk op kantoor; van alle markten thuis. Haar favoriete wijn uit het assortiment is 'The Grape Whisperer' uit Nieuw-Zeeland: Een stuivende Sauvignon Blanc, waar je de klasse van de wijnmaker goed in proeft: expressief, frisdroog en loepzuiver. Daarnaast hebben de Gin Tonics haar interesse. Een grote trend op dit moment. Mooi zijn de Gins van de Belgische distilleerderij Filliers. Gecombineerd met de Tonics van Fevertree is het feest compleet.


1

Cantine Due Palme Negroamaro del Salento Domiziano 2018

Wijn uit Italië - Apulië

Gemaakt van uitsluitend de negroamarodruif en zeer typisch Zuid-Italiaans van geur en smaak: zondoorstoofd, zacht, kruidig en zwoel! Al tweemaal winnaar van het Proefschrift Wijnconcours en regionale en nationale winnaar van de Huiswijncompetitie.

Angelique Hoving - van der Linden

Aanbeveling van onze wijnadviseur Angelique Hoving - van der Linden

"Al jarenlang onze meest favoriete rode wijn. Een echte allemansvriend! Zacht, barstensvol fruit, verrassend en opvallend tegelijk..." Lees meer

Normale prijs € 6,35

Vanaf 12 flessen € 5,85 per fles

2

Révélation Pays d'Oc Chardonnay 2017

Wijn uit Frankrijk - Languedoc

Volle, aromatische witte wijn uit Zuid-Frankrijk, met een aroma van toast, eiken en rijp geel fruit. De volle, evenwichtige en sappige smaak past heel goed bij vis, kip en zomerse salades.

Angelique Hoving - van der Linden

Aanbeveling van onze wijnadviseur Angelique Hoving - van der Linden

"Dit is echt op en top Chardonnay! Chardonnay zoals het bedoeld is. Vol, vettig, boterig met een flinke lik eiken..." Lees meer

Normale prijs € 9,45

Vanaf 12 flessen € 8,66 per fles

Even geduld a.u.b.