Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op dranksoort

Verrukkelijke Ventoux
met bijpassende glazen!

De witte en rode Signature van ons populaire Ventouxwijngoed Bon Remède gaan ieder jaar weer als warme broodjes over de toonbank. En terecht: wij kennen maar weinig wijnen die zóveel waar voor hun bescheiden prijs bieden. Wat een voltreffers van Frédéric en Lucile Delay!

Om het wijngenot helemaal compleet te maken, zijn ook de bijpassende glazen Riedel Vivant Tasting White en Red in de aanbieding. Zo smaakt die toch al onovertroffen Ventoux nóg beter!

Nieuwsgierig? Bestel direct en ervaar het zelf. U profiteert tot eind mei van de scherpe aanbiedingsprijzen.

2

Bon Remède Ventoux Signature Rouge 2020

Wijn uit Frankrijk - Rhône

Franse rode wijn met de geur van rood fruit en kruiden. De smaak is soepel, zacht en fruitig. Erg lekker bij kruidige mediterrane en grillgerechten.

7,65 6,65 per fles

13% korting
3

Riedel Vivant Tasting White wijnglas (set van 4 voor € 29,80)

Oostenrijkse glaswerkfabrikant Riedel specialiseert zich al elf generaties lang in het ontwikkelen van de beste wijnglazen voor een optimale wijnbeleving. Dit wittewijnglas is dankzij de vorm en afmeting van de kelk uitermate geschikt voor alle type witte wijnen, van Chardonnay tot Sauvignon en van Riesling tot Verdejo.

4

Riedel Vivant Tasting Red wijnglas (set van 4 voor € 29,80)

Oostenrijkse glaswerkfabrikant Riedel specialiseert zich al elf generaties lang in het ontwikkelen van de beste wijnglazen voor een optimale wijnbeleving. Dit rodewijnglas is dankzij de vorm en afmeting van de kelk uitermate geschikt voor alle type rode wijnen, van Merlot tot Cabernet en van Syrah tot Tempranillo.

Even geduld a.u.b.