Het karakteristieke ingredient, kinine, van de 1724 tonic wordt gevonden in het Andes gebergte in Peru, precies op 1724 meter hoogte. De tonic zelf wordt in Argentinie gemaakt met bronwater uit Patagonie.
Flesinhoud: 200 ml
Wijn uit Argentinië - Mendoza
Volrode Argentijnse wijn met een uitbundig aroma van bessig fruit, eikenhout en koffietonen. De smaak is aromatisch en zacht. Prima wijn om zo te drinken, maar ook erg lekker bij grillgerechten en ovenschotels.
Wijn uit Argentinië - Mendoza
Vol, dik en dankzij fijne tannines en voldoende zuren toch ook verleidelijk spannend. Volop zoet fruit, krenten, tabak, specerijen, peper.
Wijn uit Argentinië - Mendoza
De relatief kleine bodega Chakana heeft met de stap naar biologische en zelfs biodynamische wijnbouw definitief de keuze gemaakt voor terroirgetypeerde wijnen. Een mooi voorbeeld is deze krachtige maar ook verfijnde cabernet sauvignon, gemaakt van langzaam rijpende druiven op hooggelegen wijngaarden.
Wijn uit Argentinië - Mendoza
Krachtige rode wijn uit Argentinië, met een verfijnd aroma en een intense smaak. Zeer fraaie en complexe wijn, uitstekend te combineren met smaakvolle gerechten van rundvlees of wild.
Wijn uit Argentinië - Mendoza
Volle en krachtige rode wijn met een heerlijke zachte smaak en een fraai aroma van rijp rood fruit, koffie en wat mint. Goed te combineren met smaakrijke gerechten van rundvlees of wild.
Wijn uit Argentinië - Mendoza
Aromatische Argentijnse droge witte wijn met de geur van rijp tropisch fruit en milde eikenhout nuances. De smaak is zacht, geurig, vol en aromatisch. Erg lekker bij vis, gevogelte en pasta.
Wijn uit Argentinië - Mendoza
Prachtige, eikengerijpte topper uit Altamira, met concentratie en lengte. Dé wijn bij geroosterd vlees en stoofgerechten.