Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op dranksoort

Proefflessen WhiskyProeven in de winkel

Normaal gesproken kan er altijd geproefd worden in de winkel. Helaas is dit nu vanwege de Corona maatregelen niet mogelijk. Wij geven wel regelmatig online proeverijen. De agenda voor 2021 wordt binnenkort weer gevuld. In 2020 geven wij vanwege de drukte in de winkel en webwinkel geen online proeverijen meer.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van alle aanbiedingen en (online) proeverijen? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief:

---> https://www.vanderlinden-drank.nl/aanmelden-nieuwsbrief

 


Online Whisky Tasting | 12 maart 2021

Op vrijdag 12 maart - 20:00 uur kun je deelnemen aan een nieuwe Online Whiskytasting via ZOOM. Hans Bol van High Spirits en Angelique van der Linden gaan weer een vermakelijke avond voor je verzorgen vanuit de studio in Soest. De tasting staat weer bol van de mooie verhalen, we proeven nieuwe interessante whisky's en je kunt naar hartelust je vragen stellen (live of via de chat). 

Thema van de proeverij: Whisky met bijzondere vatrijping versus Whisky met pure, oorspronkelijke smaak.

De whisky's zijn allen onafhankelijke bottelingen van James Eadie, Murray Mc David en Hart Brothers. Denk daarbij aan Benrinnes, Dalmore (!), Caol Ila (altijd zeer gewild), Teaninich, Benriach. En vatrijpingen op o.a. first fill portpipes, bourgogne vaten en first fill sherryvaten...

Wanneer je je inschrijft voor deze proeverij maken wij een proefset voor je met 6 whiskytubes, een pipetje en proeflijst. Je kunt de set bij ons in de winkel ophalen vanaf zaterdag 6 maart. Of je kunt het laten thuisbezorgen. We leveren de sets op zaterdag 6 maart aan bij PostNL en bezorgen de sets in Soest en Baarn zelf in de week voorafgaand aan de proeverij. De ZOOM link ontvang je 1 dag voor de proeverij.

Zin om mee te doen? Geef je dan nu op via de volgende link:

https://www.vanderlinden-drank.nl/product/1058633761/whisky-proefset-proeverij-12-maart-2021

Datum
12-03-2021
Tijd
20:00 uur tot 22:30 uur
Prijs
€ 29,50

Meer informatie
Even geduld a.u.b.